Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit, IT-päivät 2017

 

Pääyhteistyökumppanit

Eduix

Eduix

Eduix Oy on ohjelmistotoimittaja, ratkaisutoimittaja, teknologiatoimittaja, integraattori. Palvelupohjaisesti, ratkaisuhenkisesti ja kustannustehokkaasti. Osaava kumppanisi digimaan myllerryksissä jo vuodesta 1996.

 

Dustin

Dustin

Dustin on yksi pohjoismaiden johtavista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjistä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille.

Dustinin ydinliiketoiminta on verkkokaupassa, jossa Dustin toimii siltana valmistajan suuren valikoiman ja asiakkaiden tarpeiden välillä. Työntekijämme auttavat myös asiakkaita löytämään oikean ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Dustin on ”one-stop-shop”, joka tarjoaa noin 200 000 tuotetta sekä niihin liittyvät palvelut, toiminnot ja ratkaisut. Toimimme sekä Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa että Suomessa ja yhtiössämme työskentelee yli 900 työntekijää.

 

Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 155 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 4,5 triljoonaa jeniä (40 miljardia USD) 31.3.2017 päättyneellä tilikaudella.

 

 

 

Yhteistyökumppanit

CSC

CSC

CSC – Suomalainen tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon ICT-osaamiskeskus

CSC on suomalainen tietotekniikan osaamiskeskus, joka tuottaa kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille, julkishallinnolle ja yrityksille, niin että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

 

Dell EMC

Dell EMC

Tarjoamme organisaatioille niiden tarvitsemat ratkaisut digitaalisuuden ja tietotekniikan hyödyntämiseen. Tunnemme opetustoimialan hyvin, ja meillä on runsaasti näyttöä toimivien ratkaisujen toimittajana. Dell EMC tarjoaa ratkaisuja konesaliin ja hybridipilvipalveluihin, ja Dell on päätelaitebrändimme.

 

Discendum

Discendum

Discendum tarjoaa tehokkaita verkkopalveluita oppimiseen ja osaamisen hallintaan sekä tuottaa konsultointipalveluja kaikenkokoisille toimijoille. Palkittujen ratkaisujemme taustalla ovat pitkä kokemus alalta sekä kyky kehittää toimintaamme jatkuvasti.

 

Gofore

Gofore

Gofore on digitaalisten palveluiden suunnittelun ja kehittämisen yli 220 hengen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi − digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla.

 

 

 

iTronic

iTronic

iTronic Education on Applen jälleenmyyjä Suomessa kenellä on ASE-status (Apple Solution Expert, EDU). Todellisuudessa olemme opettajia joita aidosti kiinnostaa käyttää TVT:tä opetuksessa. Olemme kokeilleet paljon eri applikaatiota ja lisävarusteita ja opetamme myös muita käyttämään niitä pedagogisesti, motivoituneesti ja opetussuunnitelman mukaisesti, riippumatta siitä onko taso esikoulu vai korkeakoulu. Meillä on talossamme tutkijoita, opettajia ja asiantuntijoita maailmalta ja Suomesta. Voimme toimia lyhyestä jatkokoulutuksesta aina suurtapahtumiin asti sinun opetusorganisaatiossasi. Toimimme ympäri koko Suomea.

 

Näytteilleasettajat

 

 

Hansel

Hansel

 

 

KonicaMinolta

Konica-Minolta

 

Microsoft

Microsoft

 

Proact

Proact

 

 

Santa Monica Networks/Fortinet

Santa Monica Networks

 

Fortinet

 

 

Mukana myös

Aerion

Aerion

 

Digia

Digia

 

Edumate

Edumate

 

Funidata

Sisu Funidata

 

Moonsoft

Moonsoft